https://www.youtube.com/watch?v=5kpPq0ITOs0

Elegia on valituslaulu.

Dirgekin oli valituslaulu.

Kuuntelin tuon Luka Sulicin soittaman elegian muuten vain ja kuunnellessani muistin olevani musiikillisten sanojen portissani ee:n kohdalla. Niinpä, että sehän sopiikin hyvin. Ja vasta sitten havaitsin olevani aina vain valituslauluissa. Olkoon sitten elegiakin valituslaulu, kaunista se ainakin on ja näin yhteentörmättynä helppo minullekin muistaa.

uusi%20kamera%20002.jpg

En ehtinyt kuin ottaa kukat pois KORISTA, kun sen jo valtasivat meidän monet joulukalenterimme. Noista nuo kolme karkkikalenteria on jo syöty tyhjiksi. Sekä Inge Löökin että Minna Immosen kalenterit olivat pettymyksiä. Niissä ilmestyy luukkujen takaa vain jotain kuvaan kuulumattomia piparkakkuja tai tonttuja ym. Sitäpaitsi Inge Löökillä näkyy olevan joulukalenterinaan aina kuluvan vuoden joulukuun sivu. Edellisenä vuonna palojen taustasta sentään muodostui palapeli. Sitä edeltävänä vuonna kirjaimia, joista piti muodostaa jouluinen lause. Pitää käydä antamassa palautetta Ingelle hänen FB-sivullaan. Partiolaisten kalenteri on OK.

fixattu%20024.jpg

Lisävalituksena, että meitä väsyttää yhdessä tämän ryöstämäni (Tämä termi ei aukene tässä tilanteessa ainakaan, joten se on paras vain lukea ja unohtaa. Minä en voi, vaan tiedän ryöstäneeni sen.) vauvan tavoin.